Deltagere

Vi er 4 der skal afsted på denne tur. Vi har mødt hinanden gennem arbejde på Thule Air Base, Grønland. 

Herunder har jeg og de 3 andre deltage beskrevet os selv og hvorfor vi har kastet os ud i dette eventyr. Efter turen håber jeg også at kunne offentliggøre hvad vi hver især har fået ud af turen.
 


 

Lars Bo Aldin Andersen aka Lille Pus

33år, kæreste Laila.

Ambulance/brandmand på Thule Air Base (TAB).

Jeg bruger min fritid i naturen og på div. sportsgrene, samt at være sammen med famillie og venner.

Jeg hørte om ideen, at tage ned og forsøge sig på opstigningen af Killimanjaro, da jeg en dag talte med Kate Hald, som fortalte at hun var ved at planlægge at tage afsted. Der gik dog et par måneder, før jeg selv fik interesse for turen, dette var sommeren 05 og derfra gik det stille og roligt med planlægningen (hvornår, hvordan og med hvem). Turen begyndte at tage sin form i slutningen af 05, hvor vi var blevet 5 personer, der alle arbejdet på TAB, vi er endt med at være 4 der tager af sted d. 15/8-06.

 

 

Kate Hald aka Chokoladeprinsessen

Arbejder i Airport på Thule Air Base

32 år, elsker mad, i særdeleshed chokolade og opdagede for ganske nyligt whiskyens fortræffeligheder. Har på Thule genopdaget min natur som vovelysten eventyrer. Hver mulige lejlighed benyttes til at storme ud i den barske Thule natur med drengene. Hverdagene bruger jeg så i stor stil til at blive fit for fight i gym, så jeg kan klare et halv maraton her og 5895 meter højdemeter der.

Jeg er idekvinden bag Kilimanjaro projektet. Det er en gammel drøm, som jeg ikke kan huske hvor kommer fra. Rejste alene til Nairobi i 1998 for at tage videre til Kilimanjaro…men det føltes ikke helt rigtigt at være alene hvid kvinde i et sort mandeland.
Drømmen lå latent i mig, indtil TAB gav mig mulighed for at opfylde drømmen både økonomisk og socialt. Lars var den første der hoppede med på ideen og siden fik jeg lokket Anton og Rasmus med.
Vi er en gruppe af meget forskellige mennesker, men jeg føler at vi har en fantastisk god kemi på kryds og tværs. For mig er det meget vigtigt, at jeg kan mærke, at drengenes entusiasme og spænding er lige så stor som min.
Jeg har lidt flere projekter i posen , men dem tager vi efter at toppen af Afrika er besejret og the big five er skudt (på film) :-)
 
Rasmus Pedersen aka Strudsen Rasmus

Livsglad elektriker, der hurtigt fik nok af det sløve tempo på Thule. Inden Rasmus forlod Thule var han dog overtalt til at tage med på turen til Tanzania.

Rasmus sørgede til et af vores planlægningsmøder på Thule for store grillede bøffer. Det specielle i dette lå i at det var midt om vinteren og temperaturen udenfor nærmede sig de -40 grader. Men som Rasmus siger - "Man griller bøfferne på den ene side - vender dem og griller dem på den anden side - til sidst vender man dem igen og tøer dem op!"

Rasmus arbejder fortiden rundt om i verden hvor han opstiller Vestas vindmøller.

 

 

 

 

Anton Møller Christensen aka Kiboko

Structural Engineer på Thule Airbase, Grønland, frem til 9. august 2006 hvorefter tiden må vise hvor livet bringer mig hen.

Jeg er 28 år, uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Århus. Jeg har altid været friluftsmenneske, men det er først i mine seneste 2½ år på Thule at jeg har fundet nydelsen i vandring. Flere af mine andre interesser foregår også udendørs, disc golf og løb bliver dyrket i så store mængder som tid og fysik tillader. Blandt meritterne kan nævnes et Danmarksmesterskab for begyndere i 2003, en 24. plads ved DM 2004 i disc golf samt 5 gennemførte marathons.

På Thule havde jeg lært Kate at kende. Vi havde været på et par vandreturer sammen så hun vidste at jeg var interesseret i vandring og naturoplevelser. Da Kate præsenterede sin idé om Kilimanjaro bestigning, blev jeg til min store glæde inviteret med til 1. planlægningsmøde. Ved det første møde mødte jeg de øvrige deltage, som jeg selvfølgelig vidste hvem var (Thule er jo et lille samfund) men ellers ikke kendte. Allerede på første møde viste det sig at der var god kemi i gruppen og jeg glæder mig meget til at få denne oplevelse sammen med disse herlige mennesker.